luni, 20 iulie 2009

Smile!! you can cotinue!

Pana nu demult credeam ca am iubit indeajuns si nu voi mai avea ocazia sa fac vreodata asta!...sau cel putin nu atat de intens ca si prima data. Asa cum viata ne surprinde cu cate ceva nou (de multe ori noul este si bun) asa m-a surprins si pe mine cu ceva timp in urma...si continua sa ma surprinda ;) 
Sunt sigura ca e un inceput de iubire, care imi place tot mai mult. Sunt zile in care il cred "perfectul", dar sunt zile in care ma surprinde cu cate o veste din trecutul lui "activ" si ma zdruncina tare incat cred ca pot fi si eu in locul acelor personaje. Sigur asta nu mi-ar placea si ma pune pe ganduri.
La inceput credeam ca va fi o iubire de vara...nici acum nu sunt sigura de asta pentru ca vara nu s-a incheiat :) , dar planurile lui imi promit altceva!
Uneori am impresia ca nu are rost sa grabesc lucrurile pentru ca avem inainte mult timp care va trebui umplut cu ceva! Alteori cred ca evenimentele prind un timp alert si o iau la goana prea repede... nimic nu e normal in viata asta, eu de ce as fi?

2 comentarii:

Comentarii