luni, 6 iulie 2009

Pana azi...

Azi...azi totul va lua sfarsit!De azi e un nou inceput! De azi nu vei mai fi pentru mine acel "el"! si inca nu stiu daca asta vreau, dar asta trebuie sa vreau! Totul trebuie sa se schimbe! Trebuie sa recunosc ca pentru "noi" nu mai pot fi vise... nu mai pot fi planuri...nu mai poate sa fie nimic pentru "Noi"!

Vreau sa cred ca am sa te mai vad odata...poate nu acum ...poate candva...poate nu acolo..poate altundeva!

De azi trebuie sa-mi spun "Trezeste-te!!" tot ce iti imaginezi tu sunt doar vise nerealizabile...doar intamplari care imi doresc sa fie reale si in care doar tu esti personajul!...tu esti doar personajul, pe care probabil te-am pus eu...ai fost tu, dar putea la fel sa fie altul...

Cand mi-ai spus sa nu te caut...nu te-am cautat...Am vrut doar sa ai de la mine o amintire...un sonet. Mi-ai multumit, si asta mi-a placut.

Sper ca mica amintire sa iti aduca pentru un moment acele clipe... minute...ore...zile petrecute unul langa altul...luni...7 luni! "7" pare a fi un numar norocos, probabil ca este!

Sper sa nu uiti vreodata zambetul aruncat pe furis de la un geam la altul...pe holurile scolii.Zambet care ne-a facut sa ne cunoastem. Sper sa nu uiti vreodata intalnirile pe furis din spatele locurilor inchise si a bancilor retrase...sper sa nu uiti frica primelor intalniri...

Sper ca petrecerea la care ne-am distrat si am plans impreuna sa fi fost cel mai traznet majorat la care ai fost prezent!...sper ca prietenii mei sa fi avut, pentru un moment, un rol important si in viata ta...

Sper ca bucatica de ciocolata si servetelul primit in dar de la mine...sa nu uiti ca ti-au purtat noroc in meciul vietii!

Vreau sa cred ca a fost din dragoste...vreau sa cred ca ai fugit din dragoste in toiul noptii sa vii sa imi spui adevarul!...cuvinte pe care vroiam sa cred ca sunt minciuni...si stii de ce? pentru ca imi placea sa ma rogi sa te cred!sa ma strangi in brate si sa imi spui ca esti vinovat, chiar daca nici eu, nici tu nu credeam asta!

Poate ca micile certuri au existat pentru a ne demonstra ca dragostea exista! Poate ca stelele pe cer au fost atunci pentru a ne face seara mai placuta...Poate ca nu degeaba te-ai intors sa imi spui ca tu nu ma vei lasa, chiar daca eu imi doresc sa pleci!...au fost lacrimi ca de copil care ne vorbeau ca nu se termina daca vei mai sta...au fost momente din viata pe care le-am transformat in amintiri vesnice...am fost suflete pereche...pana azi!pentru mine a fost pana azi!

Acum vreau sa-ti spun "Pleaca!!" stiu ca nu am sa te mai vad vreodata!
Ultima imbratisare a fost la pieptul tau, ultima atingere a fost a degetelor, iar ultima privire avea ochii obositi...Ultimele cuvinte au fost : "promite-mi ca ne vom mai vedea...promite-mi ca de data asta va fi altceva!"
...si a fost...a fost cea mai frumoasa poveste de dragoste...pentru ca ai fost tu in ea si am fost eu...am fost NOI!





Pentru cunoscatori: A fost scrisa acum cateva luni, deci nu e sentimentul autentic :)

2 comentarii:

Comentarii