duminică, 7 martie 2010

Ti se intampla de multe ori sa iti doresti sa fi putut sa iti alegi parintii?...sau cel putin unul din ei? ti se intampla ca sa vrei sa dormi mai mult dupa o noapte lunga si te trezeste cineva ca NUMAI atunci se poate lua micul dejun?
...Sau sa ai planurile tale si cineva sa ti le strice cu planurile lui....ca ale lui sunt mai importante...tu esti mai mic?
...Sa ai punctul tau de vedere si altul sa te contrazica stiind ca ai dreptate, dar incapatanarea lui nascoceste multe idei enervante, neadevarate? ...Sa ti se explice un lucru banal, urland la tine?...sa ai 20 de ani intr-o sambata seara cand iesi in oras sa sa fii intrebat la plecare: "cat stai?"?...
Daca nu ti s-a intamplat iti spun eu ca e naspa...



2 comentarii:

  1. mie,mie...mie mi s-a intamplat!!

    RăspundețiȘtergere
  2. it's not the end of the world girls! Doar zi ca ei si fa ca tine
    !
    Si mie mi se intampla mereu.. Fac 20 peste o saptamana si ca sa ies la discoteca in weekendul trecut i-am spus ca merg sa un suc si mai apoi am sunat-o si i-am zis ca raman si la discoteca :D "take it, or leave it!"

    Dar sa nu ii urasti si sa nu iti doresti altii. Niciodata. Asta doar pentru ca la un moment dat nu o sa mai ai parte de ei. Adunci o sa iti fie cel mai dor sa te intrebe cand vii inapoi.

    RăspundețiȘtergere

Comentarii